Sommaren 2011

Nu börjar vi närma oss en ny säsong med stormsteg och vi har redan passerat påsk med underbart fint väder. Vi hoppas på en lika fin sommar 2011!
Även i år görs diverse uppfräschningar i alla rum med målning och tapetsering precis som förra året. Dock kommer varje rum fortfarande ha sin unika stil i Hallandsgården sedan 1929.
Nytt för Hallandsgården i Mellbystrand är de gemensamma duscharna som helt byggs om och renoveras. Istället för 3 duschar kommer det nu att bli 4st duschar med 2 till varje ingång, dam/herr eller familj/familj. Vi kommer också att göra separat för tvättmaskin och torktumlare för er semesterfirare som behöver tvätta något under sin vistelse så är det bara att låna tvättmaskinen när den är ledig. Renoveringen av de gemensamma utrymmena beräknas vara klart till den 20 maj 2011.
Nu har även Strandhotellet, knappt 100m från oss, satsat ordentligt på restaurang där man kan ta en fika, äta god mat, ta en öl/vin/läsk på kvällen eller hyra lokal för bröllop/fest med boende hos oss på Hallandsgården.
Strandhotellet kommer även att ha diverse aktiviteter såsom grillfester, musik och annat trevligt för er som väljer att bo hos oss i Mellbystrand.
Boka boende inför sommaren, rum för någon dag/några dagar eller stuga veckovis.
Vi ser fram emot Er bokning och vistelse på Hallandsgården i Mellbystrand, vid Sveriges längsta strand!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback